Nanda's Blog

Share a smile, Share information

Ji Sung – Protect The Boss November 10, 2011

Filed under: Ji Sung,Korea,Protect The Boss — nanda @ 12:14 pm

Baru aja selesai nonton drama seri Protect The Boss, selain liat Jaejoong yang Tampan🙂 , ada yang mulai menarik perhatian juga yaitu Ji Sung. Akting Ji sung di film ini mampu menggambarkan sosok Cha Ji Heon dengan sangat baik. Sedikit Data tentang Ji sung.

Name: 지성 / Ji Sung (Ji Seong)
Real name: 곽태근 / Kwak Tae Gun (Gwak Tae Geun)
Profession: Actor
Birthdate: 1977-Feb-27
Height: 178cm
Weight: 70kg
Star sign: Pisces
Blood type: A

Movie and drama :

– Destiny (2007)
– Blood Rain (2005)
– Shin Angyo Onshi (2004)
– The Hidden Princess (2002)
– Protect the Boss (SBS, 2011)
– Royal Family (MBC, 2011)
– Kim Soo Ro (MBC, 2010)
– Swallow the Sun (SBS, 2009)
– New Heart (MBC, 2007)
– Beating Heart (MBC, 2005)
– Save the Last Dance for Me (SBS, 2004)
– Terms of Endearment (KBS2, 2004)
– King’s Woman (SBS, 2003)
– All In (SBS, 2003)
– Days in the Sun (KBS2, 2002)
– Splendid Days (SBS, 2001)
– The Law of Marriage (MBC, 2001)
– Delicious Proposal (MBC, 2001)
– I Want To Keep Seeing You (SBS, 2000)

 

 

 

 

3 Responses to “Ji Sung – Protect The Boss”

  1. Parkah Mila Jj Milanti Says:

    Hello Chingu… aku baru aja kelar nonton Protect The Boss, emang ceritanya juga bagus bangett.. aku tuh suka bangett sama jaejoong oppa.. dia ngegemesin bangett🙂

    salam kenal (Mila Jj)

  2. yuss Says:

    aq suka banget sama Ji Sung…
    aq jatuh cinta sejak dia main di New Heart…

  3. jj Says:

    ak sih suka banget sm ji sung, cute bnget n tatapannya bkin ak meleleh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s